برنامه نویسی سیمبین
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
برنامه نویسی سیمبین

فروم مخصوص برنامه نویسی موبایل برای ایرانیان

الرئيسيةالرئيسية  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

سخن يک تازه وارد

4 مشترك
نويسندهپيام
mehran7

تعداد پستها : 1
Registration date : 2008-04-14

سخن يک تازه وارد Empty
پستعنوان: سخن يک تازه وارد   سخن يک تازه وارد Icon_minitimeالإثنين أبريل 14, 2008 7:50 am

با عرض سلام،من یک تازه وارد هستم که می خواستم برنامه نویسی سیمبین رو شروع کنم، اما وقتی حجم نرم افزارهای لازم برای دانلود رو دیدم، error دادم. 100 mb? خیلی زیاده.می خواستم ببینم این نرم افزار ها رو مغازه های سی ذی نرم افزار دارن یا نه.لطفا جوابو برام E-mail کنید:seventh.mehran.7@gmail.comخیلی ممنون!!!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mousa
Admin
mousa

تعداد پستها : 108
Registration date : 2007-05-16

سخن يک تازه وارد Empty
پستعنوان: رد: سخن يک تازه وارد   سخن يک تازه وارد Icon_minitimeالسبت أبريل 19, 2008 6:39 am

والله من که تا حالا ندیدم. و فکر نکم باشه چون ابزارهای برنامه نویسی سیمبین همچین گسترده هم استفاده نمیشن که یه عده ای بخوان CDش رو به بیرون بدن.
http://symbiandevnet.fullboards.com
atavakoli

تعداد پستها : 52
Registration date : 2007-06-19

سخن يک تازه وارد Empty
پستعنوان: رد: سخن يک تازه وارد   سخن يک تازه وارد Icon_minitimeالأحد أبريل 20, 2008 1:00 am

سلام دوست عزیز
در باره سی دی که خواسته بودی من هم تابستون گذشته
هرچی گشتم چیزی تو بازار نبود و بعد از کلی سرچ کردن یه شماره تلفن
پیدا کردم از شخصی به نام نعیم که ظاهرا برنامه ها در سال 2005
گرفته بود و قرار شد لیست برنامه ها رو برام ایمیل کنه ولی فراموش کرد
شمارش اینه 09111550631

می تونی برنامه ها رو بدی کافی نت ها یا اگه دوستات ADSL
دارن برات دانلود کنن یا اگه یه سرچی کنی تو فروم های ایرانی افرادی هستند که برنامه ها رو دانلود می کنن و بعد برات پست میکنن ولی نرخشون کیلوبایتیه

اما مقرون به صرفه ترین راه اینه که به فروشگاه اینترنتی ناقوس به این آدرس سر بزنی و کتاب رو با سی دی مربوطه اش بخری که البته توهمین فروم هم تو بخش کتابها من معرفی اش کردم و دوستان هم نظر خودشون رو در باره اون کتاب نوشتن

موفق باشید
عمو چنگيز

تعداد پستها : 1
Registration date : 2008-08-19

سخن يک تازه وارد Empty
پستعنوان: رد: سخن يک تازه وارد   سخن يک تازه وارد Icon_minitimeالسبت أكتوبر 18, 2008 5:22 pm

سلام، منم يه دو ماهي هست كه اومدم ولي هر چي خواستم دانلود كنم نشد...موسي جان من پيشنهاد ميكنم اين سي دي رو تو يكي از فروشگاه هاي اينترنتي بذار تا هركي خواست بخره. اگه نظرت مثبته بگو تا خودم سرچ كنم و بهترين و راحتترين فروشگاه رو پيدا كنم. اينطوري خيلي خوب ميشه. فكر كنم مخاطبين بيشتري هم پيدا كني. البته من يه بار همينو تو يه فروشگاه اينترنتي ديدم كه نوشته بود (مجموعه نرم افزارهاي مورد نياز برانامه نويسي سيمبين). ولي فكر نكنم چيز كاملي باشه. حالا آدرس اونم پيدا ميكنم.همين الآن يكي پيدا كردم كه از اون قبليه كاملتره، ببين اگه اين خوبه همينو بگيرم. تو هم به زحمت نمي افتي.http://www.developercenter.ir/Forum/showthread.php?t=1946ييه سوال هم دارم و اون اين كه كمترين سيستمي مورد نياز براي اجراي اين نرم افزارها چيه؟ من كامپيوترم خيلي قديميه، ميترسم كار نكنه.

سخن يک تازه وارد
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-