| آپلود در جايي ديگر | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
atavakoli
تعداد پستها : 52 Registration date : 2007-06-19
| عنوان: آپلود در جايي ديگر الأربعاء يونيو 20, 2007 1:06 am | |
| سلام با تشکر از راه اندازی این فروم اگر برنامه هایی که در سرور شریف آپلود کرده اید را جای دیگر آپلود نمایید خیلی بهتر است من در برازجان برای گرفتن PDF ها هم مشکل دارم چه برسد به برنامه ها آن هم از سرور شریف !!!
با تشکر | |
|
| |
mousa Admin
تعداد پستها : 108 Registration date : 2007-05-16
| عنوان: رد: آپلود در جايي ديگر الخميس يونيو 21, 2007 4:46 am | |
| دوست عزيز اولاً ورودتون رو تبريك ميگم و از لطفتون هم ممنونم. ولي سرعت من هم خيلي كمه و توانايي آپلود تو جاي ديگهاي رو ندارم. | |
|
| |
mousa Admin
| عنوان: رد: آپلود در جايي ديگر الإثنين أغسطس 13, 2007 5:51 am | |
| دوستان یه خبر! دارم برنامه C++BuilderX رو، تو parsaspace.com آپلود میکنم. تا الان 15 مگابایتش رو آپلود کردم. ولی متأسفانه الان به خاطر این که دارم میرم شهرستان و اونجا با دایل آپ نمیتونم ادامه بدم. انشاءالله وقتی برگشتم، ادامه اش رو میذارم. آدرس: http://mousa.parsaspace.com/mousa/CppBuilderXالبته پیشنهاد میکنم فعلاً کسی اینها رو دانلود نکنه! چون ممکنه نتونم ادامه بدم و همین دانلودتون هم حیف بشه! | |
|
| |
arashkey
تعداد پستها : 20 Registration date : 2007-10-23
| عنوان: رد: آپلود در جايي ديگر الثلاثاء أكتوبر 23, 2007 2:37 pm | |
| شما بگيد من براتون آپلود مي كنم . فقط لطفا لينك رو با كرك بگيد بزارم . از اين سايت ها استفاده مي كنم . www.box.net و http://www.4shared.com/ مي دونم جاش اينجا نيست ولي لطفا تمام فوت ها به Tahoma تغيير بديد. يه ctrl+f ساده همه arial ها رو به Tahoma تغيير بديد از سايتتون هم خيلي ممنون . لزومش احساس مي شد | |
|
| |
mousa Admin
| عنوان: رد: آپلود در جايي ديگر الإثنين أكتوبر 29, 2007 6:28 am | |
| - arashkey نوشته است:
- شما بگيد من براتون آپلود مي كنم . فقط لطفا لينك رو با كرك بگيد بزارم .
از اين سايت ها استفاده مي كنم . www.box.net و http://www.4shared.com/ مي دونم جاش اينجا نيست ولي لطفا تمام فوت ها به Tahoma تغيير بديد. يه ctrl+f ساده همه arial ها رو به Tahoma تغيير بديد از سايتتون هم خيلي ممنون . لزومش احساس مي شد برنامه رو آپلود کردم و تموم شد. روی یه سرور دیگه هم آپلود کردم که آدریس تو وبلاگ هست. ضمناً اینجا یه فروم مفتیه و مدیریت فول نداره. من به کدها دسترسی ندارم که بتونم فونت رو تغییر بدم. تو بخش مدیریت هم، جایی برای تنظیم فونت ندیدم! box.net هم معمولاً زیاد محدودیت داره و من خیلی با این پیام مواجه شدم که همه slotهای اختصاص داده شده به کشور شما، در حال استفاده اند! | |
|
| |
arashkey
| عنوان: رد: آپلود در جايي ديگر السبت نوفمبر 17, 2007 4:01 pm | |
| اگه يه مقدار فضولي مي كنم ببخشيد. مي دونم فرم مفتيه ولي هيچ كار سختي نيست . كدهاي اين سايت php هستش و كدهاي php هم خيلي به c نزديك هست. البته تغيير فونت هيچ ربطي به برنامه نويسي نداره . تو قسمت كدهاي html سايت بايد يكسري تغييرات داده بشه. فقط كافيه كل فايل ها با پسوند php(كه به ديتابيس هم هيچ ربطي نداره) دانلود بشه و توش رو با سرچ ويندوز (قسمت Containing text) عبارت arial نوشته بشه . هر صفحه اي رو كه آورد رو با wordpad (با notepad باز نكنيد چون php براي لينوكس هست و تو لينوكس كاراكتر 10 فقط براي شكستن خط هست ولي تو ويندوز هم 10 و هم 13باعث يك اينتر مي شه و notpad براي شكست خط به هر دو كاراكتر نياز داره و باعث مي شه فايل هايي با پسوند php به صورت يكسري خطوط بلند نمايش داده بشن) باز كنيد و با زدن ctrl + h تمام arial ها رو با tahoma جايگزين كنيد.
اگه وقت كرديد خواهشا انجام بديد . ممنون | |
|
| |
mousa Admin
| عنوان: رد: آپلود در جايي ديگر الأحد نوفمبر 18, 2007 5:38 am | |
| - arashkey نوشته است:
- اگه يه مقدار فضولي مي كنم ببخشيد. مي دونم فرم مفتيه ولي هيچ كار سختي نيست . كدهاي اين سايت php هستش و كدهاي php هم خيلي به c نزديك هست. البته تغيير فونت هيچ ربطي به برنامه نويسي نداره . تو قسمت كدهاي html سايت بايد يكسري تغييرات داده بشه. فقط كافيه كل فايل ها با پسوند php(كه به ديتابيس هم هيچ ربطي نداره) دانلود بشه و توش رو با سرچ ويندوز (قسمت Containing text) عبارت arial نوشته بشه . هر صفحه اي رو كه آورد رو با wordpad (با notepad باز نكنيد چون php براي لينوكس هست و تو لينوكس كاراكتر 10 فقط براي شكستن خط هست ولي تو ويندوز هم 10 و هم 13باعث يك اينتر مي شه و notpad براي شكست خط به هر دو كاراكتر نياز داره و باعث مي شه فايل هايي با پسوند php به صورت يكسري خطوط بلند نمايش داده بشن) باز كنيد و با زدن ctrl + h تمام arial ها رو با tahoma جايگزين كنيد.
اگه وقت كرديد خواهشا انجام بديد . ممنون نه اینها رو بلدم. ولی مشکل اینجاست که من دسترسی به کدها ندارم. یعنی هیچ کدوم از فایلهای php یا html و یا css رو نمیتونم دست بزنم. یعنی اصلاً نمیتونم ببینم که بخوام دست بزنم! | |
|
| |
arashkey
| عنوان: رد: آپلود در جايي ديگر الأربعاء يناير 09, 2008 5:32 am | |
| آقا از این به بعد تو این سرور آپلود کنید دست رپید شیر رو از پشت بسته http://drop.ioهم تا 100 مگ می شه آپلود کرد، هم تا یک سال فایل رو نگه می داره . هم می شه یگی دیگران هم فایل آپلود کنن، هم خیلی فواید دیگه | |
|
| |
sebo
تعداد پستها : 1 Registration date : 2008-05-05
| عنوان: رد: آپلود در جايي ديگر الإثنين مايو 05, 2008 3:00 am | |
| با سلام.من جدیدا ٌ عضو شدم، اگر امکان داره لینک جدیدی برای دانلود SDK معرفی کنید، یا راهی برای دانلود از خود نوکیا، چون نوکیا اجازه نمی ده، از سرور شریف هم که هنگام دانلود Timeout می شه! | |
|
| |
mousa Admin
| عنوان: رد: آپلود در جايي ديگر الأحد مايو 18, 2008 5:47 am | |
| | |
|
| |
| آپلود در جايي ديگر | |
|